L’establiment de Santa Pertètua de la Mogoda s’ha imposat en la segona edició del concurs celebrat avui a Girona.

Girona, 1 de març 2020. La fleca Pa Artesà del Vallès, de Santa Perpètua de la Mugoda, ha guanyat el concurs El Millor Xuixo del Món. Aquest certamen, que ha celebrat avui a Girona la seva segona edició, ha tingut lloc dins del programa de la nova fira Àgora Dolça.

El xuixo guanyador s’ha imposat a la quarantena de fleques i pastisseries de tota Catalunya que han participat en el concurs. El jurat, presidit pel mestre artesà Julià Castelló, n’ha destacat “el cruixent de la pasta i el fregit, aspectes tècnicament i visualment fonamentals en l’el·laboració del xuixo”.

L’establiment vencedor, fundat fa més de 40 anys, el lidera Jaume Junyent, i obté com a premi un guardó i un xec per valor de 1.500€. Han format part del jurat d’aquesta segona edició del concurs el guanyador de la primera edició, Ricard Jambert (Fleca i Pastisseria Padrés), Alba Ruiz, professora de pastisseria del CETT-Escola Tècnica Professional; la periodista Carme Gasull; el president del Gremi de Pastissers de Girona, Àngel Garcia Pubill; el president del Gremi de Flequers Artesans de Girona, Miquel Zaguirre; Marga Viñallonga, professora de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona

El concurs l’organitzen Salvador Garcia-Arbós, l’Ajuntament de Girona, l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona i Monkeys Communications, amb la col·laboració del Gremi de Flequers de Girona, l’Associació de Pastissers Artesans de la Província de Girona, Corman, Liderou, Farinera Coromina, Sosa i Dulcypas.

Més informarció:
Lluís Tusell
629927357
ltusell@monkeysgroup.com

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies